(( نمایشنامه خطبه غدیر ))
رهبرانقلاب در دیدار هزاران نفر از معلمان :
شهید مطهری برخلاف برخی از مدعیان روشنفکری دینی که مفاهیم و مطالب خالی از محتوای دینی را با لعاب دینی عرضه می کردند، مفاهیم حقیقی دینی را به تناسب نیازهای روز و استفهام مخاطبان به جامعه عرضه می کرد.
ایشان با تأکید بر اینکه شهید مطهری هیچگاه بدنبال نام وعنوان حوزوی و دانشگاهی نبود، افزودند: آن شهید در دوران حیات خود، با همان شدتی که با واپس گرایی و ارتجاع و تحجر مقابله می کرد، با بدعت ها و افکار انحرافی و التقاطی نیز برخورد کرد و این یکی از خصوصیات برجسته شهید مطهری بود.
سالشمار زندگی استاد شهید مطهری:
1298- تولد در13 بهمن ماه، شهر فریمان .
1311- ادامه تحصیل تا سن 13 سالگی در فریمان .
1312- عزیمت به مشهد مقدس و اقامت همراه به تحصیل تا سال 1316 .
1316- مهاجرت به قم و اقامت همراه به تحصیل تا سال 1331 .
- تلمذ در محضر آیت الله العظمی بروجردی و امام ( ره ) بمدت 12 سال .
1323- شروع به تحصیل علوم عقلی و فلسفی بصورت رسمی.
مطهری کیست؟
در ضمن اسناد و نوشتهها و گزارشهای بسیاری از مأموران ساواک، آنجا که از ضرورت آشنایی با شخصیت و افکار و اندیشههای استاد مطهری صحبت شده، از ایشان با این عبارات یاد میشود:
کلیپ شهادت شهید مطهری با صحنه هایی
از گریه امام و علامه طباطبایی و تشییع پیکر شهید و صحنه های بازسازی ترور.
احساس علامه طباطبایی (ره) درباره نبوغ و حالات شاگرد شهیدش
استاد مرتضی مطهری در مجلس درس
حجم فایل :510 KB
نواهنگی از سخنان مقام معظم رهبری درباره شهید مطهری
حجم فایل : 1.01 MB |
عطر شهادت در فضای مجازی پیچید ....
پایگاه فرهنگی و اطلاعرسانی راسخون ویژهنامه «عطر شهادت»، تارنمای صبح، پایگاه اطلاعرسانی شهید آوینی و نوید شاهد ویژهنامه شهادت آیتالله مرتضی مطهری را مناسبت سالروز شهادت وی منتشر کردند.
ویژه نامه راسخون |
ویژه نامه صبح |
ویژه نامه آوینی |
مرجع : خبرگزاری قرآنی ایران
به گزارش آینده روشن، به نقل از ایکنا، زندگینامه شهید مطهری، احیاگر واصل، مصلح اجتماعى با خاستگاه دینى، سیری در سیره تربیتی شهید مطهری، استاد مطهری ضرورتهای زمان را درک میکرد، بازخوانی اوصاف شخصیتی شهید مطهری، نحوه رفتار استاد مطهری با همسرش و نظریات شهید مطهری در باب هنر از بخشهای تشکیل دهنده ویژهنامه راسخون هستند.
در جامعه اسلامی، علما رسالت بسیار مهمی دارند؛ چرا که آنان با معرفی چهره واقعی اسلام و تبیین صحیح مسایل و اصول اساسی مکتب، نه تنها پایههای اعتقادی و دینی افراد را محکمتر میکنند؛ بلکه جلو تحریفات و کجرویها را در جامعه میگیرند. استاد مطهری در سخنانی راجع به وظیفه علما چنین میگوید: «اولین وظیفه علما این است که با نقاط ضعف مردم مبارزه کنند، نه آن که از آنها استفاده کنند. علما باید با عوامل پیدایش تحریفات مبارزه کنند، جلو تبلیغات دشمنان را بگیرند، دست دشمنان را کوتاه کنند و با اسطورهسازیها مبارزه کنند. علما باید متن واقعی احادیث معتبر، سیمای واقعی شخصیتهای بزرگ و متن واقعی حوادث تاریخی را در اختیار مردم بگذارند و به دروغ بودن دروغها اشاره و تصریح کنند».